Схензхен Хуилиее Хотел Супплиес Цо, Лтд је основана 2000, која се налази у високом квалитету Град-Шенжен, Кина. Наша фирма се бави хотелским залихама и вештачким трава агента и продаје. Углавном производи обухватају хотелски сет, ручнике, баде мантилу, столу, поклопац столица, хотелске папуче, торбу за веш и тако даље. Имамо сопствену фабрику текстила и швајцарску радионицу, која се налази у граду Меизхоу, Гуангдонг, Кина. После десет година рада, наша компанија постала је један од најбољих хотела у Кини, такође са врло строгим системом управљања и контроле квалитета.

Хуилиее (ХК) Интернатионал Цо., Лимитед је подузеће компаније Схензхен Хуилиее Хотел Супплиес Цо., Лтд. основан је 2008. године, то је трговинско предузеће које се фокусира на развој производа и продаје осталих производа, производи укључују хотелску опрему и уређаје и тако даље.

Наша предност је да имамо добру цену фабрике, али и са најбољим услугама трговинске компаније. Тренутно, наша компанија има изложене производе у више од 60 земаља у Африци, Европи, Аутралији и Америци. Придуцтс су високо цењени од стране већине купаца. Очекујемо ваш контакт и поздрављамо искрену сарадњу.


ФАБРИКА КАНЦЕЛАРИЈЕ И УЗОРКА


2_副本.jpg


СЕВИНГ ВОРКСХОП АНД ТЕКСТИЛЕ МАЦХИНЕ


3_副本.jpg


    Контактирајте нас
  • +86-0755-27888309
  • mikeqiu@huilyeehotelsolution.com
  • Р # 216, Зграда Ц, Но.1150, Шенсхан Роад, Град Кенгзи, Пингсхан Дистрикта, Шенжен Сити, Кина
    JOIN US